Elsker du også gymnastik?

Så har vi helt sikkert et hold for dig!

Herunder kan du læse lidt om de forskellige gymnastik hold.

Har du en travl hverdag? Så fortvivl ikke! Det er nemlig muligt at købe et 10-turs kort til vores hold, så du kan træne når der er et hul i kalenderen.

Forældre/barn

Kom og vær med på holdet, hvor vi skal lege os igennem en time, fuld af sjov og bevægelse. En time hvor forældre og børn kan være sammen på en anderledes måde og hvor også forældrene kan få sved på panden. Vi skal udforske redskaberne i gymnastiksalen, synge, kravle, løbe, hoppe, danse og meget andet.
Vi har fokus på grovmotorik og på at stimulere børnenes sansemotorik, så vi kan støtte børnene i deres motoriske udvikling. En veludviklet motorik er vigtig, for vores evne til at lære.

I skal have tøj på, som I kan røre jer i, samt indendørs sko/bare tæer. Det forventes at forældrene deltager aktivt.
Holdet er for 1 barn og 1 forælder – du må gerne skifte mellem mor og far.
HUSK BARNETS NAVN og BARNETS FØDSELSDATO (IKKE MOR/FAR)

foraeldre-barn_holdfoto_190317

Hoppelopperne

Hoppelopperne er det første hold for børn u/forældre.
Holdet er for drenge og piger, som elsker fuld fart og udfordringer. Vi skal have en aktiv time med sang, løb, leg, hop, kolbøtter og andre sjove udfordringer.
Vi skal svinge i reb og hoppe på airtrack. Derudover skal vi lege sanglege samt bruge forskellige redskaber som ærteposer, faldskærm og bolde.

OBS – det forventes at forældrene hjælper med opsætning af bane osv. og under træningen opholder forældrene sig “udenfor” hal 2. Vi skal bruge en frivillig hjælper til god ro og orden.

hoppelopperne_2018

Springlopperne

Springgymnastik for 30 drenge og piger.
Springlopperne har fart over feltet – Vi skal springe, hoppe på trampolin, løbe og lege, mens vi har det sjovt og udvikler af barnets motorik. Vi vil øve basale spring og videreudvikle dem, men vi har det sjovt.

springlopperne_2018

Turbo 1

Rytme og springgymnastik for 30 piger og drenge, som har lyst til at lave gymnastik og opvisninger. Du vil blive udfordret lige fra opvarmningen og under hele springtræningen.
Vi starter med at sætte bane op kl 1600 og forventer ca 1615 at begynde træningen.

Er du 9 år – kontakt Jennie på 8111 1189 for vejledning om hold
Evt. ekstra træninger og udgift til dragt kommer senere
SFO´en sender børnene afsted kl. 1540 til hallen
Instruktører + hjælpetrænere

turbohold_2018

Turbo 2

Rytme og springgymnastik for 30 piger og drenge, som har lyst til at lave gymnastik samt opvisninger. Du vil blive udfordret lige fra opvarmningen og under hele springtræningen.
Spring og rytme samt opvisning (hårlev – hal 2)

Du har mulighed for at træne 2 gange om ugen hvis du tilmelder dig turbumix om tirsdagen (særskilt hold)

Udgift til dragt kommer senere. Evt. ekstra træninger kan forekomme.
Er du 9 år – kontakt 
Jennie på 8111 1189 for vejledning om hold

turbohold_2018

Turbo 3 – Hårlev Hallen

Springgymnastik for 30 piger og drenge, som har lyst til at lave gymnastik.
Alt fra araber til salto med skruer og med fokus på en sjov med god træning. 
Du har mulighed for at træne 2 gange om ugen hvis du tilmelder dig turbomix om tirsdagen (turbomix er et andet hold og kræver særskilt tilmelding og betaling).

turbohold_2018

Stevns Turbomix – Efterskolen

Fortsætter hold og opvisningshold (ikke for begyndere). Rytme og springgymnastik for 55 piger og drenge. Holdet er for dig som har ambitioner. Du skal efter de 3 prøvetræninger komme med dine egne sæsonmål.
Vi sætter en HØJ standard fra opvarmning og under hele springtræningen. 

Evt. ekstra træning og udgift til dragt må forventes. Instruktør Jesper Kloppenborg + hjælpetrænere

stevns_turbomix_2018

Rytmepigerne

Kom og vær med til en sæson på rytmeholdet, der består af en masse dans og sjov rytmiskgymnastik. På holdet vil vi i løbet af året både arbejde med rytmiskgymnastik og dans, med og uden håndredskaber, samt serietræning. Der vil derudover selvfølgelig også være tid til en masse sjov og leg.
Holdet kommer til at deltage i 1-2 opvisninger. Vi lægger vægt på at børnene lærer at bevæge sig og have det sjovt med dans til musik.

Der skal derfor også påregnes en lille ekstra udgift til opvisningstøj.

Rytmepigerne_2018

Foxy Finker

Rytmegymnastik, opvisningshold og styrketræning. 
Idéen er at vi skal have pudset teknikken af, vi skal arbejde med den rytmiske gymnastik gennem forskellige koreografier, vi skal arbejde med forskellige stilarter – og så skal vi blive stærkere, smidigere og spændstigere.
Træningerne vil blive bygget op med små sekvenser til både opvarmning og teknik. Herefter arbejdes der med koreografier og til sidst er der fokus på styrke, smidighed og kredsløbstræning.
Intensiteten og ambitionsniveauet sætter vi, når vi mødes. Det vigtigste er lysten til at arbejde med den rytmiske gymnastik – og være sammen med andre quinder der har lyst til det samme. 

Holdet er et opvisningshold og der vil sæsonen igennem blive arbejde henimod dette – ekstra træninger og udgift til dragt vil forekomme

fruer_froekner_2018