Bliv sponsor for Hårlev Gymnastikforening

– og støt børn og unge (i alle aldre!) i Hårlev og omegns muligheder for et tilbud om et sundt, aktivt og sjovt samvær i fritiden!

Hårlev Gymnastikforening søger altid sponsorater for at konsolidere den økonomi, der skal gøre det muligt for os fortsat at tilbyde vores udøvende medlemmer de bedste faciliteter, redskaber og øvrige forhold samt vores sociale aktiviteter. 

Dit sponsorat skal altid anvendes i overensstemmelse med foreningens formål – nemlig det fælles bedste – og derfor forbeholder vi os ret til at vurdere de konkrete aktiviteter, som sponsorater også kan bestå af. 

Generelt om sponsor-muligheder 

Hvad enten du ønsker at støtte os som privatperson eller som virksomhed, kan støtten have form af både penge og aktiviteter. 

I forbindelse med indkøb af f.eks. redskaber (vores dyreste rekvisit er en airtrack til mere end 300.000 kr.) er der mange muligheder. 

Blandt andre muligheder for sponsorater er aktiviteter i forbindelse med transport, dragter, forplejning, ophold, gaver m.m. for: 

 • Opvisningsholdene
 • Holdene i øvrigt
 • Trænerne
 • Bidrag til julemandens gave-sæk til juleafslutningen
 • Vores årlige sæsonafslutning, hvor vores opvisning har ca. 700 besøgende (lotteripræmier f.eks.).
Private sponsorer 

Som privatperson kan du sponsorere HGF med lige præcis det beløb/den aktivitet i lige præcis den størrelsesorden, du ønsker – ethvert bidrag er velkomment! 

Du modtager et fint diplom som officiel sponsor for HGF – et diplom,  som du med stolthed og glæde kan have liggende og tage frem og kigge på eller hænge op et godt sted i hjemmet!

Erhvervssponsorer 

Med sin lokale forankring på Stevns tilbyder Hgf dig og din virksomhed nogle helt unikke eksponeringsmuligheder. 

Vi træner i både Hårlev Hallen samt på Stevns Efterskole og vores opvisningshold deltager i flere opvisninger på Sjælland – samtidig med at vores store gruppe af trænere og frivillige til dagligt arbejder både på og langt udenfor Stevns. 

Vi tilbyder både standardsponsorater og helt individuelle løsninger!

Vores standardsponsorater varierer fra minimum 1.000 kr. og op til det maksimumbeløb, du vil støtte os med. Afhængig af størrelsen af dit sponsorat, sammensætter vi – i samarbejde med dig – sponsorpakken til dig og din virksomhed. Vi sammensætter pakkerne ud fra denne ”menu” af muligheder:

 • Logo på trøje eller buks (varierende antal)
 • Logo / annonce på hjemmeside
 • Logo på banner i Hårlev Hallen Hal 2
 • Sponsordiplom
 • Linkhenvisning til eget website
 • Støttebanner til brug på eget website
 • Facebook opslag
 • Slideshow (forside & undersider – 3,5 sekunders interval)
 
Du modtager naturligvis både kvittering til regnskabet og et fint diplom som officiel sponsor for HGF – et diplom,  som du med stolthed og glæde kan hænge op i din butik/virksomhed! 
 
Se vore aktuelle virksomhedssponsorer nederst på denne side og forsiden.

Kontaktperson

HGF vil kontakte både medlemmer og virksomheder løbende gennem sæsonen og forud for større events. 

Når du ønsker at sponsere HGF, kan du henvende dig hos:

Nikolaj Hansen
Mobil: 8111 1189
Mail: nh@itperformance.dk

Filtyper
Vi modtager følgende filtyper: .gif, .jpg, .png eller .bmp.

Du står selv for opsætning af dit logo i korrekt størrelse.

Vores sponsorer